Seniorer detta måste vi slåss för..

  1. +35 är en klass som SKALL vara med på NM, EM och VM såväl i bugg som Boogie Woogie, Ingen diskriminering av +35 klassen. Detta skall man ju inte behöva diskutera 2011 i Sverige?
  2. DSF och WRRC måste lyssna på dansarna, förbundet skall ju vara dansarnas förlängda arm och skall ju jobba för dansarna intresse.
  3. Långsam runda även för +35 dansarna i elitklassen
  4. En landslagscoach som jobbar aktivt för +35 .
  5. En nationell klass för +35 i BW (man kan ju inte säga att det måste vara 25 par för att starta en klass, vad står det!! Eget tyckande från DSF!? eller) man ställer höga krav när det gäller +35 och även här lyssnar man inte på dansarna…

Seniorer nu är det dags att vara med på att påverka Seniordansen i Sverige. Det pratas mycket om seniordans i bugg och boogie woogie om dennes vara eller inte vara, det finns krafter som tycker att vi Seniorer inte skall tävla och att vi skrämmer barn/ungdomar. Seniorer, vuxen, junior och ungdomar är ju alla lika mycket värda och skall behandlas lika och man skall inte titta ner på någon p.g.a. ålder vi är ju en stor dansfamilj där alla åldrar drar nytta och sporras av varandra. Vi +35 måste säga till vårt förbund som Skall stå bakom oss och stötta oss därför ber vi er att skriva på att ni står för att vi +35 skall behandlas lika.

Seniorerna i Småland

Namn och email (obligatoriska fält)

Namn:

E-mail:

Klubb: